Renungan Untuk Manusia

Rambut Putih

Rambut wis ora ‘Ireng’.
Sirah sering ‘Puyeng’.
Kuping ra pati ‘Mireng’.
Moto wis rodo ‘Blereng’.
Dhahar yo wis ra pati ‘Nyamleng’.
Guyon kok koyo ora ‘Gayeng’.
Boyok lan sikil kroso ‘Kemeng’.
Diajak ngomong sok ra ‘Mudeng’.
Tapi yen ono wong ayu, rumongso ‘Seneng’.
Mergo kesengsem, duwe barang kroso ‘Greng’.
Ning nek arep dienggo wis ora ‘Pareng’ lan terkadang wis ora ‘Kenceng’.
Isane mung ‘Mandeng’.
Wis wis wis, ora usah ‘Mentheleng’…

(96)

InterMedia Hosting dan Domain

Subscribe

Thanks for read our article for update information please subscriber our newslatter below

No Responses

Comments are closed.